The headquarters of Baan Somtum restaurant is the experiment of the 1.2 x 2.4 m. modular structure, which we use as the building proportion. The inspiration for the concept came from the connection of traditional wooden boards and its limitations. Therefore, we came up with the adaption of materials that are available in this modern era. We feel that this building revives traditional Asian construction techniques like ‘dry process’ efficiently while retaining the original beauty.

Baan Somtum HQ

Project Type:

Mixed Use

Client:

Baan Somtum Group

STATUS:

Completed 2016

AREA:

350 sq.m.

LOCATION:

Rama 3, Bangkok, Thailand

The headquarters of Baan Somtum restaurant is the experiment of the 1.2 x 2.4 m. modular structure, which we use as the building proportion. The inspiration for the concept came from the connection of traditional wooden boards and its limitations. Therefore, we came up with the adaption of materials that are available in this modern era. We feel that this building revives traditional Asian construction techniques like ‘dry process’ efficiently while retaining the original beauty.