Horizon House is the result of our attempt to integrate the horizon-line, which could be observed from the residence site, into the construction. We collaborated with SHMA SO-EN, a well-known landscape design studio in Thailand, on this project and worked closely together.

Also, Sustainably is one of the core objectives. To create a living space with the remaining forest, we implement reforestation to increase the green area on the site.

Horizon House

Project Type:

Residential

Client:

STATUS:

AREA:

LOCATION:

Horizon House is the result of our attempt to integrate the horizon-line, which could be observed from the residence site, into the construction. We collaborated with SHMA SO-EN, a well-known landscape design studio in Thailand, on this project and worked closely together.

Also, Sustainably is one of the core objectives. To create a living space with the remaining forest, we implement reforestation to increase the green area on the site.